Skelbiam.lt -> Jūsų skelbimų lenta - Universali
   Ieškoti Prisijungti | Registruotis 

Skelbimų lenta: "Įstaigos, jų paslaugos"

Klaidingas, melagingas skelbimas Vaisiai. Liofilizuoti Vaisiai563
Veiksmas:Siūlau
Įkėlimo data:17.05.2018  09:34:33
Pašalinimo data:11.06.2018 (liko 22 d.)
Autorius:Bioelena
El. paštas:SIŲSTI LAIŠKĄ SKELBIMO AUTORIUI
Miestas:Vilnius
Telefono nr.:
Skelbimo turinys:

Džiovinimas šaltyje (LIOFILIZAVIMAS) - naujausias ir sveikiausias maisto konservavimo būdas!

Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizacijos proceso metu uogos ir vaisiai yra užšaldomi erdvėje, kurioje nėra oro (vakuume) ir dideliame šaltyje (-80 °C) išdžiovinami. Šio proceso eigoje uogose esantis vanduo ledo pavidalu pereina į garų fazę, nepavirsdamas skysčiu. Būtent dėl šios priežasties, po liofilizacijos uogos ir vaisiai nekeičia formos, tūrio, spalvos, išsaugomos jų aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa specifinė – puri ir traški. Rūgščių uogų ir vaisių skonis šiek tiek suintensyvėja.

Liofilizatai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį. Manoma, kad po liofilizacijos lieka 95% pradinės produkto vertės, nes procesas vyksta steriliomis sąlygomis be jokių papildų ar konservantų. Liofilizuoti produktai neturi bakterijų, kurios gali būti šviežiuose produktuose.
Taip pat išgauname natūralų liofilizuotą baltymą - liofilizuotą kolageną iš žuvų, kuris palaiko sveiką odą, plaukus, kaulus ir dantys.

Kaip gaminama?
• Produktų surinkimas (10 kg šviežių vaisių = 1 kg liofilizuotų vaisių)
• Šaldymas
• Džiovinimas (Liofilizavimas)
• Pakavimas
Natūralus konservacinis procesas!

Liofilizatai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį!


Liofilizuotos vyšnios, bananai, granatai, ananasai, braškės, mandarinai, slyvos, obuoliai, kriaušės, mango, agrastai, spanguolė, melynė, greifruktas, gervuogė, avietė, apelsinai, papaya, juodėji serbentai, rabarbarai.
Ananasai turi kalio, vario, mangano, tiamino, B2 ir B6 vitaminų. Vitaminas B6 padeda tinkamai gaminti raudonuosius kraujo kūnelius ir padeda palaikyti gerą psichologinę būseną. Sumažina nuovargį.

Galima naudoti visiems šiltiems ir šaltiems patiekalams.
Liofilizuotų ananasų naudojimas kaip priedas prie:
• pusryčių košėms,
• drebučiams, pudingams,
• vaisių sriuboms, pagardai sriuboms,
• kompotams,
• vaisių patiekalams,
• turizmo virtuvėje,
• pieno desertuose, ryžių desertuose, pagardintai košėms, jogurtams, varškei, sviestui, vaisiams, sūriams, kefyrui,
• pyragams, kreminiams pyragaičiams, ledams, desertams suteikia individualų skonį ir malonų aromatą,
• vaisių sultims vaikams,
• traškučiams,
• vaisių, žolių ir vaistažolių arbatai,
• dietos produktams


Ankstesnis -  VEŽAME SMĖLĮ , ŽVYRĄ, SKALDĄ, GRUNTĄGrįžti į Įstaigos, jų paslaugos skelbimų lentąKitas - Auto iš JAV

© 2006 Visos Teisės saugomos.